Yasuragi

Yasuragi

Hamndalsvaegen 6

Snabblänkar: Checkin, Ta sig runt & Få bästa pris

Yasuragi

Yasuragi ligger vid bukten och är ett utmärkt val för din vistelse i Saltsjö-Boo Här...

Yasuragi ligger vid bukten och är ett utmärkt val för din vistelse i Saltsjö-Boo. Här kan gäster äta gott på någon av deras 2 restauranger, och sedan unna sig massage med varma stenar, kroppsskrubb eller ansiktsbehandlingar på deras spa. Här får gäster tillgång till en pool och en bar/lounge, och samtliga gästrum på detta hotell i lyxstil ståtar med morgonrockar och tofflor.

Bästa Pris för Yasuragi

Vi har följande priser från olika bokningstjänster:

Tjänst Info Boka
Boka Hotellet hos Hotels Samla 10 nätter, få 1 bonusnatt! fr. 2248 kr
Boka Hotellet hos Trivago Över 1 miljon hotell och 250 bokningssidor att jämföra pris för! Kontrollera
Pris
Om Yasuragi:
 • Nära Gåshaga hållplats
Service på Yasuragi:
 • Gym & Träning
 • Husdjur/Hundar tillåtna
 • Pool
 • Gratis Wifi/internet
 • Gratis frukost
 • Parkering
 • Handikappanpassade rum
 • Restaurang
 • Mat
 • Hotell & Övernattning
 • Intressant plats
 • Etablissemang
 • Spa & Relax
 • Hälsa
Reservera:

In- & Utcheckning

 • Incheckning: ?
 • Utcheckning: ?

Besökares bilder på på Yasuragi

Här är bilder från intressanta platser nära Yasuragi

Ta sig till Yasuragi:

Spårvagnsstationer nära Yasuragi:
 • Gåshaga brygga station (2,1 km, 19 min att gå)
 • Gåshaga station (2,4 km, 22 min att gå)
 • Käppala station (3,2 km, 33 min att gå)
 • Brevik (4,5 km, 48 min att gå)
 • Brevik Högberga Spårv (5,4 km, 59 min att gå)
Busstationer nära Yasuragi:
 • Hamndalsvägen (0,3 km, 4 min att gå)
 • Kvarnbergsvägen (0,6 km, 7 min att gå)
 • Hasseludden (0,6 km, 9 min att gå)
 • Kvarnsjön (1,0 km, 13 min att gå)
 • Myrsjövägen (1,3 km, 16 min att gå)
 • Nygärde (1,8 km, 22 min att gå)
 • Korset (2,3 km, 28 min att gå)
 • Gåshaga station (2,4 km, 22 min att gå)

Flyg & läge:

Flygplatser i Saltsjö-Boo nära Yasuragi:

 • Stockholm Bromma Flygplats

  Stockholm Bromma Flygplats ligger 28,4 km från Yasuragi. Det tar cirka 33 min att köra med bil mellan flygplatsen och Yasuragi.

 • Stockholm Arlanda Flygplats

  Stockholm Arlanda Flygplats ligger 63,9 km från Yasuragi. Det tar cirka 52 min att köra med bil mellan flygplatsen och Yasuragi.

 • Skavsta Flygplats

  Skavsta Flygplats ligger 117 km från Yasuragi. Det tar cirka 1 tim 21 min att köra med bil mellan flygplatsen och Yasuragi.

 • Stockholm Västerås Flygplats

  Stockholm Västerås Flygplats ligger 125 km från Yasuragi. Det tar cirka 1 tim 28 min att köra med bil mellan flygplatsen och Yasuragi.

Gå till toppen

Reservera rum:

Vi vill att du ska hitta det bästa priset för Yasuragi. Därför har vi samlat priserna från olika bokningstjänster.
Tjänst Info Boka
Boka Hotellet hos Hotels Samla 10 nätter, få 1 bonusnatt! fr. 2248 kr
Boka Hotellet hos Trivago Över 1 miljon hotell och 250 bokningssidor att jämföra pris för! Kontrollera
Pris

Google Places Betyg 4.3/5

Betyg från Hotels.com 3.9/5

 • Kommentar från Annika Lindahl

  Jag har varit hos er från 1-4 gånger per år de senaste 12 åren. Förutom förra året. Idag åkte vi till ert spa första gången efter ombyggnationen. Ett kvällspaket kl 13-23 var det vi hade betalat för. 1150 kr inkl middag. Efter 50 minuter lämnade vi anläggningen. Längre än så stod vi inte ut. 1. Det började redan vid parkeringen. Er gigantiska parkeringsplats var full. Vi fick sitta och vänta på en ledig plats. Det var vi inte ensamma om. Det var kö, och bilar tog smitvägar för att först roffa åt sig något ledigt när någon åkte. Redan då anade vi att ni fått storhetsvansinne och tagit emot fler gäster än vad som är trevligt. Det har alltid varit luftigt på er parkering tidigare år. 2. Vid disken hänvisar ni oss ner till badet för att checka in. Vid badet möts vi av en skylt där det står att ”pga sjukdom måste alla checka in uppe vid receptionen”. 3. Man får ingen korg som tidigare att ha sina saker i. Plötsligt står man med x antal grejer (handdukar med mera) i händerna och undrar hur man ska röra sig i anläggningen med allt detta utan något att ha det i. 4. Tysta omklädningsrummen är borta. Nu är det ett och samma omklädningsrum för alla damer. Vi som ville ha lite lugn och ro tvingas lyssna på allt tjatter som liknar Eriksdalsbadet en lördagseftermiddag. 5. Så otroligt många gäster ni tar emot nu! Det är överfullt. Så trångt med massa små klädskåp. Skåp på en överrad, och skåp under. Man fick gå fram till sitt skåp när kvinnorna som hade sitt skåp under/bredvid precis gått undan. Snabbt fram- för att lägga in något föremål. Sen backa igen så någon av de andra skåpinnehavarna kunde gå fram och lägga in nåt i sina skåp. En bänk fanns mitt på golvet för alla skåp. Bänken var full så de flesta fick lägga sina saker på det blöta golvet. 6. Tvagningsrummet bra, dock uteblev upplevelsen pga ljudnivån. 7. De varma baden utomhus var överfulla av människor. Har aldrig varit med om något likande under mina 12 år här. Vi fick trängas med andra, och ljudnivån var jättehög. Till vänster några som pratade om sina personliga familjeproblem där vi ofrivilligt hörde varenda detalj och till höger några som bara skränade. 8. Vi gick in för att lägga oss på vilstolarna och läsa lite. Döm om vår förvåning när vi upptäckte att alls solstolarna var paxade med handdukar, böcker och tidningar. Varenda en. Det var fler som stod och konstaterade det, och sa att ”man kanske får stå på kö här för att få en stol”. Hur är det ens möjligt att paxa stolarna sådär? Är det möjligen ett fenomen som uppstår på överfulla anläggningar där folk förstår att ”här måste man armbåga sig fram”. 9. Ingenstans att ta vägen, ingenstans att få lugn och ro. Vi åkte därifrån. 50 minuter efter incheckningen. Inget unikt med Yasuragi längre. Ert storhetsvansinne lär bli er undergång.

  //Annika Lindahl

  2018-01-11 17:11:47
 • Kommentar från Anne Pürzel

  Vi stannade där för en natt efter ombyggnationen 05 januari och känner anläggningen från två besök innan ombyggnationen. Fortfarande den bästa spaanläggningen som finns i Stockholm!!!! Otroligt fint blev badet nu när man har tagit bort den stora poolen och ersatt med varma källorna! Ändå har vi några synpunkter som var bra innan ombyggnationen som man har tagit bort tyvärr nu :( - man går inte längre runt med träkorgarna där man kan ha sina handdukar etc i .... man får nu stora tygpåsar. Väldigt synd, korgarna var roliga och mycket mer praktiska än tygpåsarna!!!!! - Frukosten: ingen chiapudding och inte heller pancakes längre :( Varför? Synd!! - Ni måste försöka att hitta på ett system så att man kan känna igen sina saker/kläder bättre i badet - siffrorna i alla fall ovanpå klädhängaren kanske? Så enkelt att ta fel kimono när badet är fullbokat och alla har samma kläder (som är förstås mycket bra!) - Vad hänt med de låga bord / stolarna som fanns i restaurangen? Det var mycket roligt att sitta där och äta frukost typiskt japansk när man sitter på golvet ... synd att ni har tagit bort den där Inredningen - den var mycket bra!!! - Synd att ni inte belyser utomhus träd vid den nya relaxstol avdelningen vid de varma källorna, så att man kan titta ut när det är mörkt .... just nu speglar det mycket i fönsterglaset och man ser bara ser själv - skulle vara värt en investering!!! :) - cocktail baren på nedre våningen flyttas förhoppningsvis upp bredvid bad receptionen och ni var bara inte klara med ombyggnationen - inredningen ser ut som en skolmatsal just nu där ... man vill inte sitta där och ta ett glas vin, men jag antar det blir fixat. Annars mycket bra som vanligt, man är så relaxed när man lämnar badet - helt otroligt!!

  //Anne Pürzel

  2018-01-09 04:24:02
 • Kommentar från Leo Mickelsson Oren

  Efter renoveringen så har badet blivit en fantastisk labyrint med skattkammare för badsugna. Vi älskar de olika badomgivningarna. Bergväggssektionen är magisk, ångsaunan med salter lyxig, kallvatten badet uppfriskande så till den grad att man fick känslan av tusen nålar efter att ha klivit ner i varmvattnet, utomhuspoolerna med närhet till skogen är avkopplande för sinnet, tvagningsdelen vid omklädningsrummet har blivit mer intimt och nytt. Häftiga betongväggar som fått mönster av råspont, snygga takplattor, avkopplande belysning i modern anda, avkopplande lounge med frukter och te. Vi åt lunch på Saishoku- den nya veganska restaurangen och blev mycket belåtna. Vi provade både rawfood rätterna och de vanliga veganska upphettade rätterna. Favoriten var Donburi soppan med rökt tofu, svamp, grönsaker och shirataki nudlar. Mycket trevlig personal överallt. Så himla bra med mobiltelefon förbudet i badet. Yoga lektionen var extremt avkopplande och bra med. När vi kom på morgonen var parkeringen full av bilar men då de flesta är där för dagskonferenser så är badet relativt tomt under morgontimmarna så kan du unna dig att komma då så får du en underbart avslappnande tillvaro långt ifrån vardagsstressen.

  //Leo Mickelsson Oren

  2018-01-31 15:53:11
 • Kommentar från Ann-Charlotte F

  Nyrenoverat med nyinvigning jan 2018.Japanskinspirerat. Behaglig miljö med med möjlighet till läckra bad såväl inomhus som utomhus samt goda relaxmöjligheter. Middag och frukost var bra. Till minussidan läggs att man får checka in först 15.30 och ut dagen efter kl 12.00. M.a.o får man inte ett dygns vistelse och ej heller tillgång till badanläggningen innan incheckning. Om man ej har telia får man betala för wifi. Lite sniket då man betalar en hel del för vistelsen.

  //Ann-Charlotte F

  2018-02-12 11:20:35
 • Kommentar från Carina Karlsson Nyström

  Snyggt, fräscht, välkomnande. Fina rum dock alldeles för mörka för min smak - svårt att se var man lagt sina saker. Första lunchen sådär men vi blev kompenserade på förstklassigt vis. Annars mycket god mat. Själva spa't var jättefint men lite för mycket folk när vi var där så känslan blev mer som ett badhus. Behandlingarna som vi hade bokat utfördes av proffsiga terapeuter.

  //Carina Karlsson Nyström

  2018-02-01 13:08:27
 • Kommentar från Agaton de Araujo Lidman

  Vi hade bokat spa dag 8-16. Inget fel på anläggningen i sig men följande drar ner betyget: Hög ljudnivå nästan överallt, speciellt i utomshuspoolerna. Har inget emot att folk pratar med varandra men det är inte så passande att gapa och skrika på en anläggning där andra ska ha en chans att koppla av. Kändes som att Yasuragi tog emot alldeles för många gäster samtidigt. Det verkar också som att de öppnat för tidigt då det var många byggarbetare på plats, dock inte arbetarnas fel utan här ligger ansvaret på Yasuragi. När vi lyssnade på badintron hördes höga ljud från föremål som drogs över golv och andra oljud. Varför öppna om det inte är färdigställt? Maten var god men tycker det är rätt snålt med 10 bitars sushi, 12 borde vara standard. Dessutom samma typ, ingen variation på den veganska sushin. Upplevelsen var inte hemsk men hade ovan nämnda saker inte skett hade jag definitivt gett full pott.

  //Agaton de Araujo Lidman

  2018-02-17 09:39:28
 • Kommentar från Janie Ramb

  God mat och trevligt bemötande, men i nedre restaurangen kunde vi inte köpa en efterrätt utan nötter för nötallergiker. I den övre restaurangen kunde man inte betala en efterrätt genom att lägga den på sitt kundnummer. Man var tvungen att betala kontant. Det är synd eftersom vi inte hade plånboken med oss. Då kunde vi inte ta en efterrätt. Men allt annat var fint! Vacker utsikt på vintern över skogen.

  //Janie Ramb

  2018-02-27 16:20:08

Liknande hotell i Stockholm

Vilken typ av hotell?

Hotell Saltsjö-Boo med?

Hotell efter Stadsdel/område?

Hotell efter Pris i Saltsjö-Boo?

Fler hotell i , Sverige.

Nedan visas alla hotell i som vi har information om.
Klicka på den bild du tycker är intressantast för med information för hotell

Bild på STF Skeppsholmen Hostel

STF Skeppsholmen Hostel

Vi saknar just nu information om STF Skeppsholmen Hostel...

Mer om hotellet >>

Bild på Biz Apartment Gärdet

Biz Apartment Gärdet

Biz Apartment Gärdet ligger centralt i Stockholm en fem minuter...

Mer om hotellet >>

Bild på Årstaviken Hotell

Årstaviken Hotell

Gäster på Årstaviken Hotell bor mindre än 15 minuter med...

Mer om hotellet >>

Bild på Hotell & Värdshuset Clas på hörnet

Hotell & Värdshuset Clas på hörnet

Hotell Värdshuset Clas på hörnet ligger i Stockholm i området...

Mer om hotellet >>

Bild på City Apartments Stockholm

City Apartments Stockholm

I Stockholm-området Östermalm ligger City Apartments Stockholm en kvarts promenad...

Mer om hotellet >>

Bild på Rex Petit

Rex Petit

Rex Petit ligger mindre än 10 minuter med bil från...

Mer om hotellet >>

Bild på Mornington Hotel Stockholm City

Mornington Hotel Stockholm City

Hotell i centrala Stockholm med restaurang och bibliotek Fem minuter...

Mer om hotellet >>

Bild på Hotel Haga Kristineberg

Hotel Haga Kristineberg

Detta hotell i Stockholm nära Vasaparken Stadshuset och Solvalla Även...

Mer om hotellet >>